Meditationskvällar

Meditation
Tisdagskvällar med början 23 januari

kl.18.30-20.00 ca
Fortsätter varannan tisdag jämna veckor samma tid vid 7 tillfällen. Du är inte bunden att komma alla gånger. Men anmälan är obligatorisk.

Varför meditera?

När du sitter i ett meditativt tillstånd då stillar du ditt sinne och tömmer dina tankar som kanske stressar och ger dig oro vilket också kan påverka din fysiska kropp på sikt.
Hjärnan, likt en dator som är full med information så behöver den tömmas för att ge plats för nya saker.

Om du inte är van att meditera kan det ta några gånger innan du känner att du kan släppa ditt behov av kontroll och helt släppa taget kring dina "måsten".

Det är egentligen inte alls svårt att meditera när du fått verktygen. Det som är mindre lätt är att bara komma till skott och göra det!
När du väl får ett behov så känner din kropp och själ hur gott den mår och du får en längtan av att få en stund med stilla ro.

På dessa meditationskvällar kommer jag att hålla meditationer på varierande vis beroende på vad jag känner det finns behov av. Jag tonar in på gruppenergin och känner av vilken meditation som passar för kvällen och gruppen.

Bra hälsoeffekter
Att meditera har många positiva hälsoeffekter.

Det finns studier som visar att blodtrycket går ned om du har högt blodtryck, pulsen saktar ned och du får en bättre sömn vilket förbättrar din hälsa på många sätt. När stressen går ner kan du ta lättare och rättare beslut.

Enligt forskning visar att endast 8 veckors regelbunden övning räcker för att förändra hjärnans struktur och göra den mer stresstålig. Man får en minskad amygdala/reptilhjärna vilket påverkar ångest och stress positivt. Inlärning och minnet förbättras också. 

Om du inte är van att meditera är det en bra hjälp att sitta tillsammans i en grupp då gruppenergin hjälper till att slappna av.
Max antal är 12 personer så gruppen blir personlig och trygg.

Budskap
Under dessa kvällar kan också budskap komma via meditationen eller om du vill ta ett tarot/orakelkort. Vill du ha hjälp att tolka så kan vi hjälpas åt. Vill du hålla det för dig själv går det förstås också alldeles utmärkt.

Den här stunden är endast för dig och ditt bästa

Din investering är 160kr per tillfälle. Du är inte bunden till att komma alla gånger, men anmälan är obligatorisk då det är begränsat antal platser.

Betalning gör du via Swish:123 177 4447
Eller kontant när du kommer.

Anmälan gör du till Kerstina via tel.nr
076-3408210. Jag svarar även på sms eller mail kerstina61@gmail.com

Varmt välkommen!
Kerstin