Behandlingar- MDT, Healing, TCM-Traditionell kinesk medicin

MDT-Behandling
Jag har arbetat med healing under många år, både Reiki, intuitiv/andlig healing och senare år Healing Touch.

Våren 2021 blev jag klar som MDT-terapeut (Multidimensionell terapeut). Jag gick utbildning hos Ann-Charlotte Löfdahl i Borlänge. Jag fick då lära mig en hel del för mig nya verktyg som jag nu kan jobba med och med healingen som grund.

Hur en behandling går till är ganska svårt att beskriva då varje behandling är unik och följer individens behov.
Syftet är att balansera och finna egen läkning med största respekt för klientens önskan och mål.

Du ligger på en brits med kläderna på. Jag arbetar utifrån den information jag får från mitt andliga team och har full tillit till det. Diskuterar alltid med min klient före behandlingen och ställer frågor kring behov som ev. finns.
Vi diskuterar tillsammans en plan där vi är överens om vilket som är målet/intetionen med behandlingen.

Jag använder olika verktyg som t.ex tung och pulsdiagnostik och akupressur  och de fem elementen. (Traditionell kinesisk medicin, TCM)). Har ibland pendel till hjälp för att läsa av chakran om det finns obalanser mm.
Healingen är alltid med i mina behandlingar.
Man kan säga att jag är i ett förändrat medvetande när jag gör behandlingarna och jag kan verka frånvarande men jag är då högst närvarande.

Andra behandlingar jag kan erbjuda är
Koppning:
Jag använder sugkoppar i cilikon som jag för över huden med olja. Detta ökar blodcirkulationeni muskler och underhud. Slaggprodukter och överskottsvätska rensas vilket ökar fettförbränningen. Du känner dig också smidigare och mindre stel efter en sådan behandling.
Du kan få blåmärken eller sugmärken efter kopporna men detta är inte farligt.

Fashia - Bindvävsmassage:
Är en vetenskapligt beprövad massagemetod som är väl fungerande på den som har långvariga problem med smärta/stelhet i rygg, nacke, höfter mm.
En bindvävsmassage arbetar det det arteriella flödet för att hjälpa få ut det syrerika, hormonfyllda blodflödet i kroppen. Behandlingen är oftast en långvarig behandling då det kräver en tid för att få bort problem. Ju längre tid problemen funnits, ju längre tid tar det att behandla och få ett possitivt resultat. Det kan också vara smärtsamt så man behöver ta det lite pö om pö.

Men jag har även varit med om att behandla en nackvred och då räckte det med en enda behandling för att få det att släppa. Använder healingen även med denna behandling som lugnar ner.

Gua Sha-
En naturlig skönhetsbehandling som är
underbart skön. Du ligger på rygg och jag kommer att börja med en rengörande, avslappande ansiktsmassage.  Även nacke, huvud och axlar kommer få en avslappnande massage.
Behandlingen går på djupet och ökar blodcirkulationen, mjukar upp spänningar i muskler, löser blockeringar i bindväven och minskar svullnader.
Hjälper lymfsystemet att dränerar slaggprodukter, löser upp blockeringar och stimulerar cellförnyelse.
Detta gör att ansiktet kommer att få mer lyster och bättre spänst.

Det hjälper också hals och nackmuskler att slappna av så du som har problem med att spänna dina käkar kan ha god nytta av denna behandling.

Healing - Andlig, Inutitiv, Transhealing, Healing Touch
All healing kommer från samma källa, de högsta bästa läkande energierna, men det finns olika metoder för att jobba med healing. Du ligger på en brits med kläderna på.
Du kommer känna dig avslappnad och omhändertagen.
Healing betyder läkning. Den balanserar och stimulerar kroppens egen läkning.
Den kan vara hjälpsam om du är stressad, huvudvärk, sömnproblem, stärka immunförsvaret, frigöra blockeringar, hjälpa sår att läka snabbare mm.

Klassisk rygg/fotmassage -
Du ligger på en massagebänk med bar överkropp och/ eller bara fötter. Jag arbetar enbart med mjukdelar som hud, muskler och senor/Ligamnet. Jag utför ingen manipulation. Jobbar både förbyggande och vid mer akuta bekymmer får upp cirkulationen som i sig hjälper kroppen till läkning.