Detta är Kerstina

Ann-Charlotte Löfdahl

Arthur Findlay College, Stansted

Minister Simone Key Lärarutbildning 2018

Helen Davita Djurkommunikation

David Rabbinowitsch Healing Touch

Helgkurs med Jan Oleby Läkare & healer

Kerstina


Kerstina är ett yrväder född på  tidigt 60-tal med många bollar i luften, älskar människor och utmaningar men lever också ett lugnt och stillsamt liv i Mariestad med sambo, villa och trädgård.


Jag började min mediala och personliga utveckling för ca 14 år sedan  då jag gick min första utbildning. Det har sedan rullat på med fortsatta utbildningar på olika ställen i Sverige och i England. Jag är otroligt tacksam för att jag tog det där steget in i mediumvärlden då det berikar mig otroligt mycket.


Det har hänt så mycket positivt med den egna personliga utvecklingen som går parallellt med den mediala/andliga utvecklingen Framför allt så har jag fått så många fina vänner runt om i landet som betyder mycket för mig. Det bästa är att man blir aldrig heller färdig då det finns så mycket spännande att utforska inom mediumvärlden.


Detta är ett sätt att leva, jag lever med andligheten i min vardag. Menar nu inte att jag jobbar medialt dygnet runt 7 dagar i veckan utan det är helheten hur jag tänker och hur jag agerar i olika situationer. Viktigt är att förstå, vi som jobbar som medium, är helt vanliga människor med fel och brister som alla människor har.  Då man börjar att jobba med sig själv och medialt då börjar det hända saker och man övar upp sin känslighet och sin intuition (magkänsla).


Livet är så spännande och varje ny dag är ett oskrivet blad. Jag vet inte vilka människor ( eller andar ;-) jag kommer att träffa. Alla möten vi har är av en orsak, tror jag. Kanske du som just nu läser på min sida tycker det verkar intressant och förhoppningsvis också spännande. Kanske du kommer att ta ditt  första steg till att träffa ett medium och få kontakt med någon när och kär från andra sidan. Kanske du anmäler dig till din första mediumkurs/cirkel. Alla kan utveckla den här gåvan! Vi har den alla inom oss. Jag önskar dig lycka till oavsett var du står i livet just nu.


Utbildningar jag har gått och går

Jag blev cerifierad 28 april 2021 Multidimensionell terapeut

Är nu halvvägs på en 2-årig utbildning (MDT= Multidimensionell terapi) på Beröringskällan/Ann-Charlotte Löfdahl.
Utbildningen är obeskrivbart spännande och givande. Vi lär oss kinesisk medicin på ett unikt vis. Vi får lära oss akupressur, tungdiagnostik, pulsdiagnostik mm.

Det innefattar så mycket att det är svårt att beskriva men kortfattat så kan man säga att det går ut på att hitta roten till det onda vare sig det fysiska eller psykiska bekymmer.


Jag är så tacksam att jag valde denna utbildning då det berikar mitt lv och förhoppninsvis så ger det mina klienter hjälp med.


Tidigare utbildningar:

Speak Of Spirit (SOS) Lärare:
Maria "Mia" Ottosson & Carina Tanascovic i spiritaualistiskt mediumskap i
plattformsarbete och Trans.


Lärarutbildning maj 2018  för Simone key. Hon är minsister på Arthur Findlay college. Jag fick mitt diplom efter 2 års utbildning.

Djurkommunikation för Helene Davita 2017. En underbar lärare som har ödmjukhet och allting possitivt jag som elev uppskattar.

Healing beyond borders/Healing Touch
Lärare: David Rabinowitsch från New York undervisar en fantastisk healingmetod som är mycket kraftfull.
Har gått 4 nivåer 2017

Flera utbildningar på ramsbergsgården- Jane Lyzell. Bl.a Transutbildn.

Certifikat i Mediumskap plattform, vägledning/Tarot 2012
Transutbildningar, Andlig Healing mm.
Lärare: Katarina Knutsson.

Mediumskap, Plattformsteknik, Vägledning/tarotkort,
2005- Jens Thorsell