Behandlingar med Doterraoljor, Healing, MDT
 • Healing, Doterraoljor och MDT
  Jag gör behandlingar som kan göra skillnad för dig


  Andlighet och medialitet är en drivkraft som bara växer sig starkare och starkare i mitt liv.
  Det är så vackert att få möta människor och få tillåtelse att möta dem i deras innersta djup som kan vara både sorg, smärta, lycka och glädje.

  Mycket positivt händer under resan och jag har träffat många mentorer genom åren som hjälpt mig med min Personliga och Mediala utveckling. Nu hjälper jag andra människor som vill ha hjälp i det jag kan såson Behandling, Vägledning, Andekontak, Healing

  Healingen har funnits med under många år och är en naturlig del i mitt liv. Jag jobbar med olika healingmetoder där jag är ett redskap för energin och med min intention och intuition riktar energin dit det behövs läkning.

  Jag har använt Doterraoljorna i flera åroch jag  tycker de  bli bara bättre ju mer jag arbetar med dem.  Alla oljorna är essentiella och kan hantera väldigt många av dina hälsobekymmer. Vissa av oljorna tar man oralt, en del smörjer man in i huden och vissa andas man in eller har i en diffuser.

  Jag använder mig av olika tekniker vid behandlingarna.
  Varje behandling är personlig och kan variera allt utifrån behovet där och då. Jag ställer lite frågor till klienten innan och låter därefter mitt andliga team vägleda mig fram till vad just Du behöver.

  Jag har gått en 2 årig MDT-utbildning(Multidimensionell terapi) hos Ann-Charlotte Löfdal i Borlänge och blev klar i april 2021. Utbildningen har varit så givnadeoch Ann-Charlotte som är en trygg mentor med båda fötterna på jorden har väglett mig på ett mycket bra vis i min utbildning.

 • Mer om MDT här!