Detta är Kerstina

Arthur Findlay College, Stansted

Kerstina


Kerstina är ett yrväder född på  tidigt 60-tal med många bollar i luften, älskar människor och utmaningar men lever också ett lugnt och stillsamt liv i Mariestad med sambo, villa och trädgård.


Jag började min mediala och personliga utveckling för ca 10 år sedan  då jag gick min första utbildning. Det har sedan rullat på med fortsatta utbildningar på olika ställen i Sverige och i England. Jag är otroligt tacksam för att jag tog det där steget in i mediumvärlden då det berikar mig otroligt mycket.


Det har hänt så mycket positivt med den egna personliga utvecklingen som går parallellt med den mediala/andliga utvecklingen Framför allt så har jag fått så många fina vänner runt om i landet som betyder mycket för mig. Det bästa är att man blir aldrig heller färdig då det finns så mycket spännande att utforska inom mediumvärlden.


Detta är ett sätt att leva, jag lever med andligheten i min vardag. Menar nu inte att jag jobbar medialt dygnet runt 7 dagar i veckan utan det är helheten hur jag tänker och hur jag agerar i olika situationer. Viktigt är att förstå, vi som jobbar som medium, är helt vanliga människor med fel och brister som alla människor har.  Då man börjar att jobba med sig själv och medialt då börjar det hända saker och man övar upp sin känslighet och sin intuition (magkänsla).


Livet är så spännande och varje ny dag är ett oskrivet blad. Jag vet inte vilka människor ( eller andar ;-) jag kommer att träffa. Alla möten vi har är av en orsak, tror jag. Kanske du som just nu läser på min sida tycker det verkar intressant och förhoppningsvis också spännande. Kanske du kommer att ta ditt  första steg till att träffa ett medium och få kontakt med någon när och kär från andra sidan. Kanske du anmäler dig till din första mediumkurs/cirkel. Alla kan utveckla den här gåvan! Vi har den alla inom oss. Jag önskar dig lycka till oavsett var du står i livet just nu.


Jag har gått utbildningar och gör det löpande hela tiden då det är viktigt att fortsätta att utvecklas, träffa andra likasinnade människor och framför

allt att ha kul!


Utvecklingscirklar i Mentalt Mediumskap & Personlig utveckling för Jens Thorsell och Katarina Knutsson

Healingkurser; Reikihealing 2, Andlig healing


Jag blev certifierat Medium 2012


Jag har under flertal år suttit för andevärlden i utveckling i Trans/Transfysisk cirkel


Jag har också gått Transkurs för Jane Lyzell plus flera olika helgkurser på Ramsbergsgården


Aktuellt idag 

är framför allt de utbildningar jag går för

Speak Of Spirit (SOS) där Maria "Mia" Ottosson & Carina Tanascovic är mina lärare. De har ett härligt, lättsamt och  seriöst sätt att förmedla sina kunskaper som tilltalar mig.


Mia är dessutom lärare i den engelska skolan Arthur Findlay College i Stansted, där jag varit på flera kurser. Jag kommer med glädje att åka tillbaka dit. Lärarna där ger en djup och bred kunskap och mycket glädje som smittar.